Pro Fixing - Herroepingsrecht

Herroepingsrecht voor consumenten conform onze algemene voorwaarden

 

Als er iets niet naar uw zin is, of als u van gedachten verandert, wij accepteren iedere retourzending binnen 14 dagen nadat u uw pakket van ons ontvangen heeft,
met inachtneming van onze restitutie en retour voorwaarden hieronder beschreven. 

 


Stuurt u ons eerst een email dat u het artikel terug stuurt dit kan zonder opgave van reden aan (Pro-Fixing)

 

 

 

Inhoudsopgave:

 

 

Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze (Klantenservice). Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven uw vervoerder. Voor het retourneren kunt u gebruik maken van onderstaand modelformulier.

Hier kunt u het Modelformulier voor herroeping downloaden in *.doc of in *.pdf formaat.

Het modelformulier downloaden in DOC formaat   Het modelformulier downloaden in PDF formaat  

 

Crediteringstermijn

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

 

Defect

Als een artikel defect is, verkeerd omschreven of afwijkt van de afbeelding op onze website dan zullen wij voldoen aan onze wettelijke verplichting van terugbetalen van de aankoopprijs en verzendkosten of het verstrekken en verzenden van een vervangend product op voorwaarde dat het defecte item wordt teruggestuurd binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst tezamen met het aankoopbewijs .

Uw persoonlijke informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met ons Privacy voorwaarden om uw terugbetaling of retourzending te verwerken.

U kunt contact met ons opnemen tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur

 

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Uitzondering verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

 

Uitzondering houdbare producten

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Uitzondering verkoop aan bedrijven B2B (business-to-business)

Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor bedrijven B2B (business-to-business), het herroepingsrecht is onderdeel van de consumentenwetgeving.

 

Uitzondering afhalen van goederen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing, indien de goederen op uw verzoek rechtstreeks bij ons worden afgehaald.

 

Contact
  • Naam: Pro Fixing
  • Adres: Bennebroekerdijk 216, 2142 LD, Cruquius.
  •  Telefoon: (+31) 23 88 88 499
  •  Email: (Pro-Fixing)
  •  Werkdagen/Uren: Maandag t/m Vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
  •  Kamer van Koophandel: 34251044
  •  BTW-identificatienummer: NL002078647B58

 

Algemene voorwaarden

Als deelnemer van het Stichting WebwinkelKeur onderschrijven en handelen wij volgens de geldende voorwaarden die u hier kunt downloaden als pdf bestand.De Algemene voorwaarden downloaden 

*